Dorpsstraat 6a, Bleskensgraaf, Zuid Holland
06-27841287 info@desembakkerij.nl

Agenda

21sep2019
heenvliet

Brocante Markt Klein Frankrijk 21 september

Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 8ste keer een brocante markt georganiseerd. Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen, streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer!

Van 09.00 tot 17.00

Meer details >>

21sep2019
stampei op de boerderij

Stampei op de Boerderij 21 september

Op zaterdag 21 september worden er weer schapendrijf wedstrijden gehouden bij ons op het land aan het Zwanegat. Naast deze wedstrijden zal er ook een streekmarkt zijn op het erf en is iedereen zoals altijd vrij om een kijkje te nemen achter de staldeuren. Ook wij zijn er gezellig bij!

Van 10.00 tot 17.00

Meer details >>

28sep2019
heenvliet

Poldermarkt Maria Hoeve Strijen 28 september

De leukste Poldermarkt gaat 28 september weer van start in de Hoeksche Waard op de Maria Hoeve in Strijen. De mooiste lokale producten en de gezelligste kraamhouders zorgen voor een fantastische dag uit voor jong en oud in een hele mooie omgeving. De Poldermarkt is ook het evenement om elkaar in een ontspannen omgeving te ontmoeten. Voor de inwendige mens is gezorgd met en een drankje erbij. En wij zijn er weer gezellig bij!

Van 10.00 tot 17.00

Meer details >>

05okt2019
puurmarkt-2

PUUR markt Oud-Beijerland 5 oktober

PUUR markt Oud-Beijerland De eerlijke en groene markt in Oud-Beijerland met natuurlijke en gezonde producten! Het is een knusse, authentieke en eerlijke markt. Uiteraard wordt de markt toepasselijk aangekleed, is er muziek en zullen er voor kinderen activiteiten worden georganiseerd. Wij zijn ook gezellig van de partij!

Van 10.00 tot 17.00

Meer details >>

12okt2019
Ambachtenmarkt

Ambachtenmarkt Papendrecht 12 oktober

Een aantal ondernemers van het Oude Veer organiseren met elkaar dit event! We willen Papendrecht en de lokale omgeving kennis laten maken met alle mooie en (h)eerlijke ambachtelijke producten uit de omgeving. De Ambachtenmarkt wordt georganiseerd op zaterdag 12 oktober van 10.00-16.00 uur. De kraampjes voor de Ambachtenmarkt Papendrecht zullen in ons Ambachtenstraatje de Oude Veer van Winkelcentrum De Meent zijn. Er zal vermaak zijn voor de kinderen, springkussen en knutselen etc. Ondertussen kunnen de ouders rondsnuffelen en shoppen bij jullie!

Van 10.00 tot 16.00

Meer details >>