Dorpsstraat 6a, Bleskensgraaf, Zuid Holland
06-27841287 info@desembakkerij.nl

Assortiment

Voor desembrood ben je bij ons aan het juiste adres! Frans landbrood, handgemaakt, op de stenenvloer van de oven gebakken, biologische ingrediënten en ga zo maar verder. Ons assortiment telt veel verschillende soorten broden, hartige, zoetige, kleine grote etc. Voor ieder wat wils. En wat ook ontzettend fijn is, is dat wij de hele dag door bakken, dus kom je bijna altijd met een warm brood thuis. Naast brood verkopen wij ook regionale (en bijna allemaal biologische) producten van boeren uit de Molenwaard!

 

Desembrood

Ons hele brood assortiment bestaat uit desembrood. Desembrood hebben wij in verschillende vormen en smaken. Zo hebben we heerlijk cranberry-notenbrood, wat een zoete smaak heeft. Als hartig brood hebben we pesto-olijfbrood of een heerlijk mediterraans stokbroodje, heerlijk brood voor lekker bij de soep of barbecue! Natuurlijk hebben we ook heerlijke boerenbollen met zaden, zonder zaden, groot, klein!

Teapigs

Teapigs is een product wat volledig bij onze visie past! Namelijk zo natuurlijk en puur mogelijk en dat is Teapigs helemaal! Het is echte thee, daarmee bedoelen we dat u in uw theezakje grove thee zult vinden, zoals besjes, blaadjes en bloemetjes. Doordat de thee zich in een theetempel bevindt heeft het goed de ruimte om de heerlijke smaak te verspreiden in uw theekopje!Wijn van Chateau du Tets!

Onze wijn halen wij uit Goudriaan! Hier ziet een polderwijngaard die al sinds 1985 Nederlandse wijnen maakt en verkoopt. Hier hebben wij al meerdere keren prijzen voor gewonnen! In de winkel verkopen wij rosé, rode wijn, witte wijn en als topper.. sinaasappelwijn!

Boerderij Landzicht

Bij boerderij Landzicht uit Strijen halen wij onze speltpasta! Ageeth en Mees verbouwen op hun boerderij zelf spelt, hier maken zij daarna dan weer speltpasta van, die zeker de moeite waard is om een keer te proberen!

Daarnaast is Desembakkerij Schalkwijk ook een afhaalpunt voor groenten en fruitpakketten van Boerderij Landzicht. Die worden dan één keer in de week bij ons gebracht en kunt u daarna op komen halen. Vraag in de winkel voor meer informatie of kijk op de website van boerderij Landzicht!Landwinkel De Fruitheerlijkheid

Bij Landwinkel De Fruitheerlijkheid komt de jam en sappen vandaan! Landwinkel De Fruitheerlijkheid heeft zelf een appel en perengaard, waarvan zij zelf hun appel en appelperensap maken. Daarnaast verbouwen zij ook andere soorten groenten en fruit, waar ze vervolgens jam van maken, zoals bramenjam, aardbeienjam en rode bessenjam!

Ook ligt ons desembrood op donderdag, vrijdag en zaterdag ook bij Landwinkel De Fruitheerlijkheid!

Brouwerij De Heerlijkheid

Brouwerij De Heerlijkheid is een jonge brouwerij met drie speciaalbieren die typisch Papendrechtse namen hebben. Sinds 2011 is er gestart met het brouwen van Steegtbier, Boezembier en Dijkbier!

Deze drie speciale biertjes zijn te koop in onze winkel, met als extra biertje een bokbiertje!

Ontzettend leuk om cadeau te geven!

Biologische chocolade

Chocolade kunnen we niet missen in ons leven! Daarom verkopen wij in de winkel Biologische chocolade van Arthur Tuytel. Dezebiologische chocolade verkopen we in repen in drie verschillende smaken, namelijk puur, melk en wit!

Hoeksche chips

Deze chips zijn door boeren gebakken in zuivere zonnebloem olie, met zeezout als enige toevoeging. Hiervoor worden alleen hun eigen duurzaam geteelde aardappelen gebruikt. Hoeksche Chips bevatten geen kunstmatige smaakstoffen of allergenen. “Doordat we onze beste aardappelen kiezen en ze met schil bakken, krijgen de chips een verrassend lekkere smaak.”

Coolbear

Coolbear 100% natuurlijke siroop. De zoetstof wordt gehaald uit stevia en met deze siroop kies je voor een gezonde en bewuste levensstijl. Coolbear is: - Suikervrij - Bevat 1 calorie - 0,22 gr koolhydraten In vier verschillende smaken verkrijgbaar in de winkel!

Biokaas Kinderdijk

Vegetarische en biologische kaas uit het historische molengebied van Kinderdijk! Hier halen wij onze kazen vandaan in de volgende smaken: - Koeienkaas; - Geitenkaas; - Schapenkaas.


Curly Coffee

So goooood is een 100% duurzame en biologische koffiebonen melange! Officieel gecertificeerd met Rainforest Alliance. Eindelijk echte en lekkere koffie zetten met je koffiezetapparaat!