Desembakkerij Schalkwijk & LOES

Wat staat er te gebeuren? Nieuwe winkel, nieuwe uitdaging, nieuwe mogelijkheden!

Jullie zijn vast wel eens door de dochter van Peter Schalkwijk, de bakker en eigenaar van Desembakkerij Schalkwijk, geholpen in de winkel. Op dit moment doen zij samen de bakkerij en winkel in Bleskensgraaf en vanaf november komt LOES erbij, hier is de dochter van Peter Schalkwijk, Louise Schalkwijk, de eigenaresse van!

Vanaf begin november krijgen zij er dus een nieuwe uitdaging bij! LOES in Papendrecht op het Oude Veer 30. Dit wordt een beetje hetzelfde wat zij nu in Bleskensgraaf hebben, alleen dan wat uitgebreider, dus meer verschillende streekproducten. Hun eigen specialiteiten, zoals heerlijk desembrood, gezonde koeken, taartjes, alles gemaakt met biologische ingrediënten.

Wil je ter plekke zo’n heerlijk gezond stukje taart eten? Ook dat kan, er komen zitjes, zodat je gezellig met je vriendinnen kunt bijkletsen, een zakelijke afspraak kunt plannen op een leuke locatie of juist even om zelf te ontspannen, terwijl je een tijdschrift leest.

Op dit moment krijgen ze veel vragen voor workshops en kinderfeestjes, daar waar ze nu nog geen plek voor hebben, kunnen ze dit straks wel aanbieden op het Oude Veer. Ook zullen er proeverijen en high tea mogelijkheden zijn.

Vanaf 7 november kunnen jullie een kijkje komen nemen op het Oude Veer 30 en voor nu kunnen jullie alle ontwikkelingen in de gaten houden via de Facebookpagina van LOES.

Wilt u nu alvast iets komen proeven van het heerlijke desembrood? Kom gezellig langs in Bleskensgraaf en maak vast kennis met het brood en met Peter & Louise!

Heb je Facebook? Like LOES! https://www.facebook.com/LOESbakkerij?fref=ts

Fijne dag allemaal!

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie