Benieuwd naar welke beurs Desembakkerij Schalkwijk gaat? Lees snel meer!

Van 2 t/m 4 oktober wordt er een heel speciaal evenement georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement heeft de naam ‘Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin’. Maar…

Waarom staat Desembakkerij Schalkwijk met een stand op dit speciale evenement? In 2015 zal er in de zorg veel gaan veranderen. Het doel van het evenement ‘Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin’ is om met nieuwe energie, oplossingen en mogelijkheden aan een gezin te kunnen aanbieden, zodat elk  kind en elk gezin op eigen kracht en vol vertrouwen de toekomst in de maatschappij tegemoet kan treden.

Tijdens dit speciale evenement willen we proberen alle bezoekers te laten ervaren dat met meer inzicht veel bereikt kan worden en laten zien hoe goede voeding, communicatie, creativiteit, muziek, dans en spiritualiteit kunnen bijdragen.

Wij, van Desembakkerij Schalkwijk, zullen op deze beurs staan met een stand, om mensen kennis te kunnen bijbrengen over goede voeding. Bijvoorbeeld wat voedzaam desembrood met biologische ingrediënten met je kan doen, hoe koeken zonder suiker een uitkomst kunnen zijn voor kinderen met ADHD etc. Kinderen staan tijdens dit evenement centraal, zij zijn degenen die nog een heerlijk lange toekomst voor zich hebben, wat betekent dat goede voeding vanaf het begin belangrijk is. Wij hopen dat we een positieve bijdrage kunnen leveren voor iedereen die naar de Jaarbeurs in Utrecht komt!

Wil je meer weten over het evenement? Kijk dan op de onderstaande website voor meer informatie!

http://nieuwekijkopzorg.nl/wordpress/home-future-4-kids-event/

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie