Peter Schalkwijk runt sinds november 2014 Desembakkerij Schalkwijk in Bleskensgraaf. Vanaf zijn zestiende jaar te vinden in de bakkerijwereld en nu met vele jaren ervaring en rijke kennis zijn eigen desembakkerij.

Ik, Peter, zie kleinschaligheid als antwoord op de grote industrie. Mooie producten maken met biologische ingrediënten. Mensen heerlijke producten aanbieden, plezier hebben in mijn eigen werk en goed bezig zijn voor de samenleving, dat is wat ik wil doen en op dit moment bij Desembakkerij Schalkwijk ook aan het doen ben. Dit hoop ik nog vele jaren vol te mogen blijven houden!

In de winkel kan de klant terecht voor ambachtelijk brood, banket en streekproducten. Als je iets verder doorloopt, kun je de bakkerij zien waar Peter zelf alles maakt. Geen geheimen in de bakkerij, trots zijn op ons vak en ons werk laten zien. Dat stralen we maar al te graag uit!

Kwaliteit, dat is een kernwoord waar het elke dag om draait bij Desembakkerij Schalkwijk. We werken alleen met eerlijke en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.